Hoe kan ik het beste zoeken op deze site?

zoekuitlegU typt rechtboven op deze pagina bijvoorbeeld het woord "Jan de Rooij". Als u daarna op zoeken klikt krijgt u waarschijnlijk meer dan 40 resultaten. De zoekmachine heeft gezocht op de woorden: "Jan", "de" en "Rooij".
Als u "Exacte zin" aanvinkt krijgt u minder zoekresultaten omdat u dan alleen zoekt op het hele woord "Jan de Rooij"
Het zelfde als u in zou typen "Haven van Capelle". Als u aanvinkt Exacte zin zoekt u op de hele woord "Haven van Capelle"

Hoe werken de filters van het beeld archief ?

uitleg archief

Als u in het beeld archief wil zoeken kunt u het beste gebruik maken van de filters. Hoe werkt dat.
Zonder gebruik van filters ziet u alle afbeeldingen. Per pagina 5 . U kunt dat rechtsboven in het selectievakje aanpassen. Als u klikt op "zoekgereedschap" verschijnen er 5 keuzes.
Onder selecteer Categorie kunt u aangeven of u afbeeldingen of documenten wil zoeken.
Onder selecteer Locatie kunt u aangeven in welke plaats of straat u een foto zoekt. Op het moment dat u een straat kiest ziet u dat de lijst met afbeeldingen een stuk minder is geworden.
Onder selecteer Beeld inhoud kunt u ook een selectie maken. Letop,  dit is dan alleen van toepassing op de straat die u hebt gekozen ! De resulaten zullen dan nog minder worden of misschien wel helemaal geen resultaten. Voor de andere filters geldt hetzelfde, hoe meer filters u inschakeld hoe minder resultaten u zult vinden.
Een filter schakeld u weer uit door in het filter de eerste optie "selecteer" te klikken of om op de knop "Wissen" te klikken.

klik hier om naar ons archief te gaan.

Hoe word ik lid van de Heemkundevereniging Sprang-Capelle ?

Ga daarvoor naar het menu Informatie en vervolgens naar Lidmaatschap.

Hoe kan ik me aanmelden voor de nieuwsbrief van de Heemkundevereniging Sprang-Capelle?

Gewoon door hier te klikken

Hoe kan ik zien waar ik ben op deze site ?

waar ben ik nu

Als voorbeeld het menu hierboven: Er is hier gekozen voor het menu item "Excursies" en daarna geklikt op de titel "Rechtvaart 23". Voor deze regel ziet u staan "U bevindt zich hier" Om terug te keren naar het overzicht van "Excursies" kunt u in deze regel na start of in het menu boven kiezen voor "Excursies"

End FAQ