Wat een groei zit er in onze vereniging! En daarom zagen we het al lange tijd aankomen. Het zou niet lang meer duren of de magische grens van 500 leden zou overschreden worden. Op elke bestuursvergadering werd er met spanning naar onze secretaris Netty Waarts gekeken: ‘of we er al waren’. In oktober van het vorige jaar was het dan zover. Met zo’n groot aantal leden behoren we toch tot de grote verenigingen in ons dorp. Helemaal als je de voetbalverenigingen niet meerekent. Nou, dat zouden we niet zo maar laten passeren. overige 27Iedereen moest weten dat we de vijfhonderd gepasseerd waren. Maar wie er ook reageerden, geen kranten- of andere tijdschriftredacties. Daarom besteden we er maar in ‘onze eigen krant’ aandacht aan. Want we zijn er toch trots op dat onze heemkundevereniging zo in de belangstelling staat. Op de algemene ledenvergadering van 28 november hebben we er stil bij gestaan. Het 500ste lid was zelf natuurlijk ook verrast. Want wie rekent daar nou op? Maar met enige vertraging op die avond kon mevrouw Ina Heijkoop-Pruijssers toch in de bloemetjes gezet worden.Wij hopen dat ze zich thuis zal voelen in onze vereniging en haar regelmatig bij activiteiten van onze vereniging zullen zien.

Op naar het 600ste lid!

Rien Visser.