Laatste nieuwsberichten van de Heemkunde Sprang-Capelle

Jubileumavond Heemkundevereniging Sprang-Capelle geslaagd.
Na drie maanden voorbereiding was het afgelopen maandag (26 juni) eindelijk zo ver. In zalencentrum Zidewinde werden maar liefst zestig jubilarissen geëerd vanwege hun zeer lange lidmaatschap bij Heemkundevereniging Sprang-Capelle. Er kan terug gekeken worden op een zeer geslaagde avond.

Dit proefschrift is opgenomen in de Tilburg University Research Portal. Een archeologisch perspectief op de middeleeuwse ontginnings- en bewoningsgeschiedenis van de Langstraat en het aangrenzende zandlandschap van Noord-Brabant.

indexWe hebben al eens eerder een oproep gedaan aan de leden om hun emailadres bij onze secretaris bekend te maken.Van de meer dan 500 leden hebben we nog geen 100 adressen binnen gekregen.

In het kader van het initiatief van de Koninklijke Bibliotheek om een selectie van Nederlandse websites te bewaren voor toekomstig onderzoek, willen zij ook onze website archiveren en voor de lange termijn bewaren.

Jaar programma 2017

Zie onze agenda