Laatste nieuwsberichten van de Heemkunde Sprang-Capelle

Donderdagmiddag16 september 2021 is burgemeester Sacha Ausems samen met Jan van Baardwijk (raadslid) bij ons op bezoek geweest.

De lezing over ‘De geschiedenis van de MASt’ is op maandag 11 oktober 2021. De bijeenkomst begint om 20.00 uur in de Vrijhoeve-zaal van het Cultureel Centrum Zidewinde, Julianalaan 1 in Sprang-Capelle.

Spek de clubkas samen met PLUS Waalwijk, Sprang-Capelle en Waspik. Een steuntje in de rug kunnen we na afgelopen seizoen wel gebruiken.

Boek over oorlogsslachtoffers
Een unieke uitgave! Het is nu ruim 75 jaar geleden dat Nederland werd bevrijd. De Tweede Wereldoorlog kostte heel veel mensen het leven,

Puzzeltochten Sprang,Vrijhoeve en Capelle.

De Heemkundevereniging heeft voor ieder van de drie kernen een puzzeltocht gemaakt. De tochten sluiten op elkaar aan.

In het kader van het initiatief van de Koninklijke Bibliotheek om een selectie van Nederlandse websites te bewaren voor toekomstig onderzoek, willen zij ook onze website archiveren en voor de lange termijn bewaren.

Jaarprogramma 2021

Zie onze agenda (rechts)