Genealogie 239 x 134Uw verleden begint met uw stamboom.

Voor mensen die geïnteresseerd zijn in genealogie is het idee ontstaan om een website in het leven te roepen met de naam: www.familiesuitsprangcapelle.nl

Maak uw stamboom. Uw verleden begint met uw stamboom. Ontdek uw familiegeschiedenis.

Er zullen ongetwijfeld mensen zijn die inmiddels de hobby genealogie al hebben gevonden. De gegevens van hun stamboom zullen nog op papier staan of ze staan in de computer. Vaak heeft in het verzamelen van deze gegevens erg veel tijd en energie gezeten. Het is dan jammer dat de toegang tot deze, dikwijls interessante, informatie beperkt blijft tot een zeer klein groepje personen. Maar wat is er mis mee om deze gegevens te delen met iedereen die daarin geïnteresseerd is? Wat is er mis mee om een mooie, oude foto van uw grootouders op internet te delen? Onze generatie heeft nog de kans dit vast te leggen voor een generatie die dat nog niet kon. De kans dat de generatie na ons dit doet is erg klein. Daarom is voor leden van de heemkundevereniging Sprang-Capelle het idee ontstaan om met een speciale website www.familiesuitsprangcapelle.nl hier invulling aan te geven. Op deze website staat een speciaal voor dit doel ontwikkeld programma dat de mogelijkheid biedt om gegevens van personen, bepaalde gebeurtenissen, documenten, bidprentjes, begraafplaatsen, kortom alle gegevens die deel uitmaken van een familie of stamboom te plaatsen.

Voor belangstelling en opgave kunt u mailen naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.