Aankoop Groene Kruis gebouw aan de Julianalaan 5.

Als u dit leest, is de aankoop van het pand Julianalaan 5 een feit. Het heeft even geduurd voordat alle partijen het eens waren. Maar nu zijn de bestemmingswijzigingen erdoor en mogen we zelf het pand aan de Schoolstraat verkopen. Hierdoor is er een goede financiële- en operationele basis gelegd voor de vereniging in het “nieuwe” pand.

Nu het pand van ons is, gaan we het opknappen en inrichten.

De werkzaamheden omvatten onder andere :
groene kruis gebouw• Schilderen van ramen en deuren (binnen en buiten)
• Repareren van gaatjes en texen van de muren
• Zagen van gat in een muur en plaatsen van een kozijn
• Repareren en voegen van metselwerk aan de buitenkant
• Aanbrengen van dakbedekking op het dakje bij de entree
• Snoeien van struiken en omzagen van 2 bomen
• Inpakken en verhuizen van de collectie van de Schoolstraat
  naar de Julianalaan
• Inrichten van de tentoonstellingsruimte

Wie wil hiermee helpen? Iedere hulp is prima, ook al is het maar voor een paar uur.
Graag aanmelden bij Sjaak de Bie ( Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of 0416-277278 ) of een van de andere bestuursleden.

De verhuizing is ook meteen een goede gelegenheid om onze collectie te controleren, overzichtelijk te rubriceren, opnieuw te registreren en goed op te bergen. Wie zou ons daarbij kunnen helpen?

Om alles goed op te kunnen bergen zijn stellingen en kasten nog van harte welkom.

Onder het motto: ‘vele handen maken licht werk’ vertrouwen wij erop dat je jouw bijdrage wilt leveren zodat wij samen de klus snel kunnen klaren.

Voorafgaand aan de lezing van 23 oktober zal de voorzitter nog verdere toelichting geven op de afgeronde aankoop.