Het bestuur is blij u te kunnen berichten dat vrijdag 12 oktober jl. de transportakte van het pand Julianalaan 5 te Sprang-Capelle is ondertekend door onze voorzitter en secretaris ten overstaan van kandidaat-notaris mr. F.J. van Lintel op het mooie notariskantoor aan de Raadhuisstraat 64.

Het voormalige Groene Kruisgebouw is nu dus officieel van Heemkundevereniging Sprang-Capelle!

ondertekening ThebeWij stellen het op prijs dat een aantal leden, middels het verstrekken van leningen, heeft gezorgd dat het financiële plaatje kon worden ingevuld. Samen met onze eigen gespaarde middelen konden wij de koopsom voldoen. Dank daarvoor!

Een mooi gelegen gebouw met veel ruimte(n) waar de komende maanden wel het een en ander moet gebeuren.
Graag doen wij ook een beroep op de leden om hand en spandiensten te verrichten. Er hebben zich al vaklui opgegeven om de bouwkundige voorzieningen te doen en daar zijn wij uiteraard heel blij mee. Maar elke vorm van hulp is de komende maanden van harte welkom!
U kunt zich opgeven bij ons bestuurslid Sjaak de Bie (Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.) of bij een van de andere bestuursleden.

Enthebe misschien wilt u ook al eens nadenken over een passende naam voor ons nieuwe gebouw……..
U hoort er de komende maanden vast nog meer over.