Spek de clubkas samen met PLUS Waalwijk, Sprang-Capelle en Waspik. Een steuntje in de rug kunnen we na afgelopen seizoen wel gebruiken.

Logo PLUS Supermarkt

Daarom organiseert de PLUS winkels van zondag 5 september t/m zaterdag 13 november een unieke spaaractie:

Spaar je club gezond. Klanten kunnen sparen voor sponsorpunten. Bij elke 10 euro aan boodschappen ontvang je er al één.
Hoe meer sponsorpunten jij spaart, hoe meer euro’s dat oplevert voor de kas van onze club.

Vergeet daarbij niet de sponsorpunten te activeren op plus.nl/sponsorpunten. Help onze club met de sponsorpunten van PLUS.

PLUS Waalwijk, Sprang-Capelle en Waspik stellen in totaal € 35.000 beschikbaar voor alle deelnemende clubs.

Ga voor meer informatie over de spaaractie naar plus.nl/club of vraag ernaar in de PLUS winkel.

Spaar voor je club Logo