De lezing over ‘De geschiedenis van de MASt’ is op maandag 11 oktober 2021. De bijeenkomst begint om 20.00 uur in de Vrijhoeve-zaal van het Cultureel Centrum Zidewinde, Julianalaan 1 in Sprang-Capelle.

Er is slecht plaats voor 100 personen. Daarom wordt u vriendelijk verzocht u aan te melden bij de secretaris van onze vereniging: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.; graag voor vrijdag 8 oktober 20.00 uur.
Bijeenkomsten binnen, met vaste zitplaatsen, mogen alleen worden gehouden met corona- toegangsbewijzen. Bezoekers hoeven als er voldaan wordt aan de voorwaarden geen 1,5 meter afstand te houden in de zaal. Het is verplicht om voor binnenkomst alle bezoekers te registreren en elke bezoeker dient een coronatoegangsbewijs te tonen.
Drie manieren voor een coronatoegangsbewijs: een vaccinatiebewijs;
een negatieve testuitslag niet ouder dan 24 uur;
een herstelbewijs dat u minder dan 6 maanden geleden hersteld bent van corona.

Zaterdag 16 oktober: Excursie naar de MASt.
We verzamelen om 14.00 uur bij het vroegere café De Efteling, Horst 51 in Kaatsheuvel.
U wordt vriendelijk verzocht u voor deze excursie aan te melden bij de secretaris van onze vereniging: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken., graag voor donderdag 14 oktober 20.00 uur.

Klik op onderstaande link voor de uitnodiging van de lezing over ‘De geschiedenis van de MASt’ en de 'Excursie naar de MAST'.

lezing en excursie geschiedenis naar de MASt