Vanaf vandaag, 3 april 2023, staat onze bibliotheek "online". U kunt met een uitgebreide zoekfunctie bekijken welke boeken wij in onze bibliotheek hebben.

De meeste boeken kunt u lenen maar er zijn ook boeken, eerdere uitgaves van Het Bruggeske en DVD's die u kunt kopen. Hierbij kunt u aangeven of u iets wil kopen door vooraf te betalen of dat u het komt ophalen bij "Ons Heem" aan de Julianalaan. Het ophalen van boeken of dvd's is echter alleen mogelijk op donderdag middag. Het lenen van boeken is gratis maar wij vragen NIET leden zich wel te legitimeren bij het ophalen van een boek.

Onze bibliotheek is verdeeld in zg "categorie├źn". Geschiedenis, kerk, natuur enz. Daarnaast hebben een veel boeken een "label". Door op een label te klikken ziet u alle boeken die hetzelfde label hebben. Het label "WOII" toont alle boeken die te maken hebben met "WOII" of het label Sprang-Capelle toont alle boeken die te maken hebben met Sprang-Capelle. Verder vindt u, indien aanwezig, een beschrijving van een boek en informatie over de schrijver.