Hallo   Click to listen highlighted text! Hallo Powered By GSpeech

Informatie over de Heemkundevereniging Sprang-Capelle.

bannerinformatie

Ontvang onze nieuwsbrief.

Help mee onze site te verbeteren

Beeldarchief

150025 220x138Bekijk ons beeldarchief. Hier hebben wij alle "afbeeldingen" die in ons archief staan samengevoegd. Door simpel een woord in te type ziet u alle afbeeldingen waarbij het door u ingetypte woord voorkomt.

Wij zoeken..

wijzoeken02 220x126Regelmatig krijgen wij het verzoek om na te gaan welke personen er op een oude foto staan. Heemkundevereniging Sprang-Capelle heeft de speciale rubriek  "Wij zoeken" geopend. U kunt foto's inzenden en wij plaatsen deze in de rubriek "Wij zoeken..