Heemkundevereniging Sprang-Capelle heeft sinds april 2024 een eigen Youtube videokanaal. De bedoeling is dat wij alle films, die de heemkunde in haar archief heeft zitten, openbaar willen maken en voor iedereen toegangkelijk. Daarvoor is nog wel wat werk te verzetten. De films worden allemaal ge├»nventariseerd en voor zien van een beschrijving. Op dit moment zijn onderstaande films online maar er wordt hard gewerkt aan nog veel meer films. 

Als u automatisch een mail wil ontvangen wanneer er een nieuwe film online is gezet kunt u hier rechts uw naam en email invullen. LET OP !! U ontvangt eerste een bevestigingsmail. Klik in deze mail op "Klik hier om de aanmelding te bevestigen" Als u dat NIET doet ontvangt u GEEN meldingen. Deze handeling is noodzakelijk om spam mail op onze server te voorkomen EN te voldoen aan de wettelijke AVG regelgeving. 

(Leden die zich al een keer hebben aangemeld voor de nieuwsbrief moeten, indien ze op de hoogte willen blijven van nieuwe films, zich ook hiervoor appart aanmelden maar ontvangen GEEN bevestigingsmail omdat hun email adres al is gecontroleerd)

Film no  Titel
 6 Hoe het reilt en zeilt in Sprang-Capelle in de jaren 60 met tijdcode
 15 De watersnood in en om Sprang-Capelle 1953