Hallo   Click to listen highlighted text! Hallo Powered By GSpeech

Nadat de 1e druk binnen 10 dagen was uitverkocht, komt over enkele dagen de 2e druk beschikbaar van het boek "Joodse onderduikers en moedige mensen in Sprang-Capelle

Het boek kost € 17,50 en is te bestellen bij de heemkundevereniging Sprang-Capelle of via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Uiteraard van harte aanbevolen!!

Beeldarchief

150025 220x138Bekijk ons beeldarchief. Hier hebben wij alle "afbeeldingen" die in ons archief staan samengevoegd. Door simpel een woord in te type ziet u alle afbeeldingen waarbij het door u ingetypte woord voorkomt.

Wij zoeken..

wijzoeken02 220x126Regelmatig krijgen wij het verzoek om na te gaan welke personen er op een oude foto staan. Heemkundevereniging Sprang-Capelle heeft de speciale rubriek  "Wij zoeken" geopend. U kunt foto's inzenden en wij plaatsen deze in de rubriek "Wij zoeken..