Hallo   Click to listen highlighted text! Hallo Powered By GSpeech

Sint Nicolaas is weer in het land. Gelukkig maar want het was even spannend toen zijn boot gezonken was, maar bij Sint komt altijd alles weer goed. Zo ook als hij cadeautjes kiest voor zijn kleine en grote fans.

Dit jaar heeft hij speciaal aandacht voor alles wat de Heemkundevereniging te bieden heeft. Mooie en interessante boeken, DVD’s en alles over de gemeente Sprang-Capelle. Sint wil niets liever dan U verrassen, dus als U wilt bestellen ga dan naar deze pagina en bestel wat U wilt. Tot en met 5 december worden de bestelde boeken gratis bij U thuis in Sprang-Capelle bezorgt.
Buiten Sprang-Capelle worden de verzendkosten in rekening gebracht.
Boeken zijn ook elke donderdagmiddag af te halen in 'Ons Heem' Julianalaan 5, Sprang Capelle. 'Ons Heem' is van 14.00 uur tot 16.00 uur geopend.
Zoek je nog een mooi en bijzonder boek als Sinterklaascadeau?
Deze twee boeken zijn nog verkrijgbaar bij de Heemkundevereniging Sprang-Capelle

joodse onderduikers zoveel verhalen
Click to listen highlighted text! Powered By GSpeech