Hallo   Click to listen highlighted text! Hallo Powered By GSpeech

Ook dit jaar doet de Heemkundevereniging mee met de Clubsupport campagne van de Rabobank.

Rabo ClubSupport

Wij willen de lampen en tl armaturen in ons gebouw vervangen door ledverlichting. Goed voor het milieu en onze portemonnee. De opbrengst van de Rabobank Clubsupportactie willen we mede daarvoor gebruiken.

De Rabobank helpt ons zo met energiebesparing; helpt u ons ook ? Leden van de Rabo kunnen van 5 t/m 27 september stemmen op hun favoriete club en wij hopen natuurlijk dat u ons niet vergeet. Leden van de Rabo hebben de afgelopen weken een persoonlijke code ontvangen waarmee gestemd kan worden. Voor informatie en stemmen gebruikt u de App, de online bankomgeving  of    https://www.rabobank.nl/leden/clubsupport Hierin kiest u voor “Service” “Lidmaatschap” “Rabo Clubsupport” Hier kunt u uw 3 stemmen uitbrengen. (natuurlijk op ons smiley)

U kunt ons vinden in de regio “De Langstraat” onder cultuur.

Beeldarchief

150025 220x138Bekijk ons beeldarchief. Hier hebben wij alle "afbeeldingen" die in ons archief staan samengevoegd. Door simpel een woord in te type ziet u alle afbeeldingen waarbij het door u ingetypte woord voorkomt.

Wij zoeken..

wijzoeken02 220x126Regelmatig krijgen wij het verzoek om na te gaan welke personen er op een oude foto staan. Heemkundevereniging Sprang-Capelle heeft de speciale rubriek  "Wij zoeken" geopend. U kunt foto's inzenden en wij plaatsen deze in de rubriek "Wij zoeken..